SOT

Kultivimi i qershive, vishnjave, boronicave e mollëve në Junik

 

Të shtrira në natyrën e bukur të Junikut, janë këto plantacionet me mbi 30 hektarë ku janë të mbjella qershitë, vishnjat, boronicat dhe mollët.

Pemët me qershi mbulojnë rreth 8 hektarë të këtyre plantacioneve e edhe prej tyre ka lloje të ndryshme.