SOT

Portreti i 19-vjeçarit me sindromën Down zbukuron Ferizajn

 

Leart Gashi ndalet, buzëqesh dhe e shkrep një fotografi për ta shpërndarë në rrjetet e tij sociale, ku është shumë aktiv. E kohëve të fundit, shoqëria aty iu shtua edhe më shumë, pasi që portreti i tij u bë i njohur nga të gjithë në Ferizaj.

19-vjeçari Gashi, ka zënë vend si mural në shkollën e muzikës “Çesk Zadeja” në Ferizaj, në vendin që shumë shpesh e frekuenton.