SOT

Rrëfimi i mësuesit Shaban Çupi që i mbijetoi Masakrës së Dubravës

 

Historia e Shaban Çupit fillon që nga vitet ‘80 dhe që nga ajo kohë fati i tij u përplas me ngjarje të ndryshme.

Mësuesi nga Paldenica e Hanit të Elezit ndër vite kujton momentin kur e mori përsipër për herë të parë mësimdhënien në shkollën “Kështjellë e Diturisë” në këtë fshat.