SOT

Disenjatorja e re nga Podujeva me shumë kërkesa për veshje të përditshme

 

Që në moshë të re ishte theksuar dëshira e saj për artin, e dikur më vonë edhe në kombinimin e veshjeve nga ku Donjeta Gashi vendosi të studionte më pas për modën.

Me përfundimin e studimeve ajo arriti të vetëpunësohej, kështu përmes shtëpisë qepte dhe i shpërndante porositë.