SOT

Vrapuesi që frekuenton Gërminë edhe në stinën e dimrit

 

Ismet Ferati, profesor i edukatës fizike e njëkohësisht edhe trajner basketbolli një pjesë të konsiderueshme të javës e kalon në parkun e Gërmisë për ecje dhe vrap.

Ai e përshkruan një ditë të zakonshme të tij dinamike të mbushur me plot aktivitete përfshirë edhe sportin.