SOT

Familja Canziba dhe tradita e saj në kultivim të deleve

 

Të gjithë e njohin Rahovecin si vend me tokën me të pëlleshme e me natyrë të bukur.

sotE është puna e banorëve në blegtori që e bën edhe më të veçantë vendin.