SOT

Fundviti me kartolina festive nga anëtarët e “Down Syndrome”

 

Edhe në këtë fundvit puna është bërë më dinamike në Shoqatën Down Syndrome Kosova.

Grupe-grupe vijnë anëtarët e shoqatës dhe i përvishen punës për të punuar kartolinat e krijuara nga ta.