SOT

Curri nga Gjakova shet pemë e perime “Versace”, “Nike” e “Reebok”

 

Pothuajse e gjithë Gjakova, tashmë e njeh Ali Currin, jo vetëm për punën 30-vjeçare që e bën, por edhe për energjinë dhe pozitivitetin që e përcjell te kalimtarët dhe klientët e tij.

Përmes lojës me fjalë e termave interesantë, ai i ka bërë për vete shumë qytetarë. Ka prej tyre që ndalen të bëjnë video dhe fotografi me të.