SOT

Fshati në Prishtinë që të famshmit po e zgjedhin për jetesë

 

Dragushët, Jashanicët dhe Rekat ishin familjet e para që erdhën në për të jetuar në Bernicë.

E tani për çdo vit atje shtohen banorë të tjerë të ardhur nga qytetet e ndryshme të Kosovës.