SOT

Fushatë për dhurimin e palltove: “Nëse nuk ke, merre. Nëse ke tepër, leje”

 

“Nëse nuk ke, merre. Nëse ke tepër, leje”, kështu nis fushata e kompanisë “Money Gram & Moneta”, e cila ka zgjuar shumë interesim tek kalimtarët.

Me të afruar periudhës së ftohtë, nevoja për të tilla veshje është shumë e madhe, e sidomos nga ata të cilët kanë nevojë, kështu që falë kësaj kampanje, ata që nuk kanë mundësi financiare të blejnë një të re, atëherë ata mund të bëhen me një pallto që ofrohet falas dhe sadopak mund t’i mbajë të ngrohtë.