SOT

“Era e bllokuar”, shfaqja që përçoi mesazhin për ruajtjen e ambientit

 

“Natyra është shtëpia jonë, duhet të kujdesemi për të”, është mesazhi që Liza Zenuni e ka marrë nga një shfaqje që u paraqit në shkollën “Xhemajl Mustafa”, ku ajo vijon mësimet në klasën e 5-të.

Është kjo shfaqja “Era e bllokuar” e krijuar nga bashkëpunimi ndërmjet qendrës për art “Artpolis” dhe “Shadows and Clouds” nga Maqedonia Veriore.