SOT

Çantat punëdore, biznesi i Albana Humollit

 

Duart e Albana Humollit realizojnë çanta të bukura dhe unike.

Janë shtizat ato që po i ndihmojnë në krijimin e këtyre çantave, ku qysh moti përmes tyre nëna e gra kanë krijuar veshje të ndryshme.