SOT

Gruaja që po sfidon meshkujt në automobilizëm

 

Është 35-vjeçare dhe nënë e 4 fëmijëve. Kjo është Arjeta Rysha, gruaja, pjesë e autosporteve në Kosovë.

Tash e dy vjet, Arjeta është e dhënë pas garave dhe i pëlqen shpejtësia e konkurrenca, ndonëse pasionin për vozitjen e ka shprehur qysh 13-vjeçare.