SOT

Sheshi i improvizuar i Fushë-Kosovës, që krahasohet me Durrësin

 

Sipas përfaqësuesve të kësaj komune, kjo ide aplikohet tash e 7 vjet.

Ali Topalli, zëdhënësi i Komunës së Fushë-Kosovës, për sheshin e improvizuar në këtë qytet ka thënë se ‘është një ide e mirë dhe po pritet mirë’.