SOT

Verërat e Rahovecit, të preferuarat e Zvicrës

 

Secila shishe është e mbushur me 365 ditë djersë dhe mund.

Kështu e cilëson punën e palodhshme deri në paketimin final të shishes, pronari i “Labi Wine”, Labinot Shulina.