SOT

Kërkesa të shumta për Kurbanë

 

Një traditë që Leutrim Koxha e trashëguar nga të parët është mbajtja e deleve.

Në mungesë të kullosave dhe punëtorëve, me këtë veprimtari po merret vetëm në prag të festës së Kurban Bajramit.