SOT

Familja që strehon fëmijë me nevoja të veçanta

 

Kjo është familja Selmani nga fshati Dardani e Ferizajt.

Qifti Ymrije dhe Halil Selmani kanë 4 fëmijë biologjikë, e tashmë familja e tyre është rritur edhe me nipa e mbesa.