SOT

Nita dhe Lumi, çifti që punon vazo e gota

 

Me emrin “Konkret”, Nita Podrimja dhe Lum Tashi e filluan aktivitetin e tyre me punimet nga betoni.

Në kohë karantine që të dy e shprehën si ide fillimin e këtij procesi e u mori një vit kohë për të hulumtuar në mënyrë që secili proces të realizohet si është menduar.