SOT

Dashamirët e kajakut lundrojnë dhe pastrojnë Badovcin

 

E diela e 2 majit, shumë nga klubet e kajakut i gjeti në liqenin e Badovcit.

Ata u bënë bashkë dhe i sollën të gjitha barkat që i dispononin, kështu vizitorët mundën të lundronin me to në liqen dhe në të njëjtën kohë edhe ta pastronin ujin prej ku furnizohen për pije një pjesë e lagjeve të kryeqytetit.