SOT

16-vjeçarja me biznes për lidhëse flokësh

 

Këto janë produktet e punuara nga duart e 16-vjeçarres, Anesa Mexhuani nga fshati Milloshevë.

Ajo është nxënëse në gjimnazin “17 Shkurti” në Obiliq, e meqenëse pandemia pezulloi disa herë punën nëpër shkolla, Anesa e shfrytëzoi këtë mundësi dhe nisi të punonte lidhëse të ndryshme të flokëve e kështu duke e krijuar një mini-biznes në shtëpinë e saj.