SOT

Brezovica, pika më e famshme turistike në dimër

 

Dimri dhe pushimet në Kosovë sidomos për ata që duan të skijojnë gjithmonë destinacion kanë Brezovicën.

Përkundër kushteve atmosferike jo shumë të favorshme për aktivitete dimërore, vizitorët duan që të shijojnë pistën e skijimit e kafenë e ngrohtë këtu.