SOT

Çokollata e zezë me shumë vlera ushqyese

 

Njëri ndër ushqimet që më së shumti ju bën të ndiheni mirë dhe në disponim është çokollata, sidomos ajo e zeza. E tani që jemi në stinën e dimrit preferohen më shumë për konsumim.

Kjo çokollatë në vete përmban rreth 70 për qind kakao. Pasi që festat e fundvitit po afrojnë, një pako me çokollatë të zezë mund të jetë një dhuratë mjaft e veçantë për to. Përveç shijes rëndësi u kushtohet edhe formave të tyre dhe dekoreve të kutive të përgatitura me shumë finesë.