SOT

Tolinda Gojani-Asani, një jetë mes gjuhës e veshjeve kombëtare

 

Thotë se dashurinë për punimin e veshjeve kombëtare, të detajuara me fije ari, e ka të trashëguar nga të parët e saj, duke e mësuar nga gjyshja. Që e vogël thotë se i pëlqeu shumë puna me veshje kombëtare.

Tani ajo ka për qëllim ruajtjen dhe promovimin e vlerave kombëtare, ku pa dyshim i rendit edhe veshjet e ndryshme.