SOT

E filloi me zbukurime, tash njihet për çanta

 

E mësoi punën me grep që në moshë të re, mirëpo nuk e vazhdoi ta praktikojë më tutje.

Me kalimin e kohës dhe dëshirës së madhe për punëdore, Nafije Ibrahimi filloi të punojë zbukurime për festat e fundvitit, gjithnjë duke përfshirë detaje të punuara me grep, raporton KOHA.