SOT

Gështenjat e Deçanit dhe kultivimi i tyre

 

Për gështenjat më të mira e më cilësore duhet të marrësh rrugën për në Deçan.

Edhe pse jemi në fundin e sezonit të tyre, megjithatë për 77-vjeçaren, Nifë Kuçi, mbledhja e gështenjave nuk ka përfunduar ende. Ajo në orët e hershme të mëngjesit niset në tokën më të pëlleshme në Deçan, e cila është e stërmbushur me fidanë gështenjash.