SOT

Krijimi i çantave, pasioni i Nadire Muqakut

 

Kur e mendoi për herë të parë qepjen e çantave, e kishte menduar si punë të komplikuar dhe kishte drojë se s’do të mund ta arrinte.

Mirëpo, sapo u njoftua me makinën e qepjes Nadire Muqaku e fitoi menjëherë dashurinë për këtë zanat.