SOT

“Prishtina para dhe pas orës policore”

Është ora 21:00 dhe kjo është Prishtina, përkatësisht kafenetë në rrugën “B”.

Edhe pse në një situatë të pazakontë për dallim nga verat e tjera, pijet, duhani e bisedat kanë shoqëruar kryeqytetasit e vizitorët e tjerë gjatë natës në Prishtinë.