SOT

Përdorimi i vitaminave e mineraleve për rritje të imunitetit

 

Pamja e vitaminës C duke u bërë flluska në ujë është shumë e njohur për qytetarët. E edhe më shpesh në kohën e COVID-19. E këtë, qytetarët po e bëjnë për ta forcuar imunitetin, raporton KOHA.

Megjithatë, Milaim Abdullahu thotë se duhet pasur kujdes në masën e përdorimit të tyre dhe në informacionet që dalin nga kanalet jozyrtare e joprofesionale.