SOT

Anida paraqet aktualitetin nëpërmjet artit konceptual

E nxitur nga tema aktuale e shoqërore, Anida Basha e shfaq mendimin e saj më ndryshe. Ajo përmes artit konceptual sjell krijime të ndryshme të paraqitura me një stil tejet të veçantë.

Anida tregon se si një koncept e shtyn drejt krijimit dhe e përshkruan shumë mirë edhe gërshetimin që i ndodh me fushat e ndryshme të artit, meqenëse arti konceptual nuk është e vetmja degë e artit që ajo e praktikon, raporton KOHA.