SOT

Çardaku historik në Prishtinën e vjetër

Dikur shtëpia që përfaqëson një tregtar tipik osman gjatë shekullit të 19-të, i përkiste familjes Koçadishi.

Veranda, muret e larta dhe zonat e ndara në mënyrë rigoroze në kuadër të kompleksit për biznesin dhe çështjen e familjes janë ato që e karakterizojnë shtëpinë, raporton KOHA.