SOT

Burrat kosovarë jashtë sallës së lindjes

 

Është ndër baballarët e paktë në Kosovë që ka qëndruar pranë gruas së tij derisa po sillte në jetë fëmijën e tyre të dytë.

Gazetarët, Kreshnik Gashi dhe Donika Voca-Gashi, e pritën bashkë, djalin e tyre Nik Gashin, raporton KOHA.