SOT

Arsimtari që kultivon erëza në tregun e Prizrenit

Përdorimi i shumtë i erëzave për ushqime këto kohë ka bërë që Nexhmedin Elshani nga fshati Medvec i Komunës së Prizrenit t’i kultivojë ato. Rozmarina, kopër, menta, borziloku dhe trumza janë disa nga erëzat të cilat i pëlqejnë më së shumti klientët e tij. Elshani këto erëza i shet të freskëta në tregun ditor të Prizrenit.

Për emisionin “Sot”, ai ka treguar se si ka filluar t’i kultivojë ato.