SOT

E nisi me një bletë, e sot njihet për bletari

Në Kopiliq të Poshtëm të Skenderajt, Drita Mala e zhvillon punën me bletë. Për të arritur deri këtu, ajo tregon se ka kaluar nëpër sfida, duke përfshirë problemet e saj me shkrim dhe lexim.

Kishte qenë pikërisht ky projekt që e kishte nxitur që të mësojë më shumë, raporton KOHA.