SOT

Vajza nga Peja krijon maska verore

 

Hapësira e cila deri para disa muajve ishte shfrytëzuar vetëm për qepjen dhe shitjen e fustaneve dhe bluzave të ndryshme, tani krijohen maska.

Ishte muaji mars ai që ia dha një kthesë tjetër këtij biznesi. Me fillimin e pandemisë Adelinë Nitaj nga “Bleta Design” vendosi që të fillonte qepjen e maskave për fytyrë, si mjet mbrojtës.