SOT

Kaktusi, bima që redukton stresin dhe mbron nga rrezatimi

 

Gjembat i bëjnë të duken të ashpër në pamje të parë, por kanë veti tejet pozitive.

Është kaktusi, që ndryshe njihet si bimë-deve, i cili akumulon sasi uji,si ushqim për të jetuar.