SOT

Hapen çerdhet me pak fëmijë e me frikë nga prindërit

Me pak interesim nga prindërit janë hapur kopshtet publike dhe ato në komunitet në Komunën e Prishtinës.

Drejtoresha e Arsimit, Shpresa Shala ka thënë se kanë dezinfektuar të gjitha objektet që menaxhohen nga Komuna e Prishtinës, raporton KOHA.