SOT

Pandemia zbukuron kafenetë në kryeqytet

Për shërbime ishin të mbyllura, por brenda tyre u bë një punë e madhe.

Izolimi në muajt e fundit u shfrytëzua nga pronarët e restoranteve dhe kafeneve në kryeqytet, raporton KOHA.