Shtojca për Kulturë

“Ivo Andriqit t’i merret çmimi ‘Nobel’ për letërsi”

 

Dërguar te The Swedish Academy, The Nobel Prize laureates, [email protected]

Akademia për Shkencë dhe Art e Shqiptarëve në RMV ngre iniciativën që nobelistit serb, Ivo Andriq, t’i merret çmimi “Nobel” për letërsi.