Njoftim

NJOFTIM
Kompania IFJB FINSER SH.P.K., me numër unik identifikues 811352624 dhe me adresë në Rrugën Mbreti Zogu I,Prishtinë, njofton të gjithë kreditorët dhe palët e interesuara, për zvogëlimin e kapitalit nga shuma 340,000.00€ në shumën 113,333.00€

Data e publikimit: 10.08.2020
Shpërndaje
Të tjera