Shpallje

N.T.H. Restorant & Hotel „COWANA“ shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër 70533154 dhe numër fiskal 600396239, Obiliq.

Data e publikimit: 09.06.2020
Shpërndaje
Të tjera