Showbiz

Përmirësohet lidhja e Pittit me Jolien

 

Për disa muaj dukej se Brad Pitt dhe Angelina Jolie janë në luftë me njëri-tjetrin, por raportimet e fundit tregojnë për një përmirësim të marrëdhënies së tyre.

Të dy akuzonin se kanë bërë gjëra të këqija derisa aktorja bëri kërkesë për shkurorëzim në muajin shtator kur Pitt ishte akuzuar për rrahjen e njërit prej gjashtë fëmijëve të tyre. Është dëshmuar se ai nuk i ka bërë asgjë fëmijëve.