Showbiz

Express Music, sot në KTV

 

Emisioni “Express” edhe sot ju sjellë të rejat e fundit nga kultura dhe showbiznesi vendor dhe ai ndërkombëtar.

Si u kremtua 14 vjetori i Teatrit Oda. Si e kujton komuniteti artistik themelimin dhe zhvillimin e Teatrit “ODA” dhe kush po e kërcënon atë me mbyllje?