Showbiz

Taylor Swift së shpejti sjell shërbimin e vet për muzikë online

 

Këngëtarja e famshme Taylor Swift i ka dhënë fund luftës me Spotify dhe shërbimeve të tjera të ngjashme për honoraret dhe duket se dëshiron të bëhet mjeshtër i fatit të saj duke filluar vetë shërbimin e saj për muzikë online.

Taylor ka paraqitur disa dokumente të cilat i japin të drejtën për krijuar uebsajtin e saj “i cili do të shfaqë përmbajtje multi-mediatike të pa shkarkueshme në natyrën e audio regjistrimeve”, transmeton Koha.net. Tingëllon si një shërbim për muzikë online, i ngjashëm sikur Spotify. Ajo dëshiron që uebsajtin ta quaj “Swifties”.