Showbiz

Dj Geek, Ya Nina e Ledri Vula me bashkëpunim

Dj Geek, Ya Nina e Ledri Vula me bashkëpunim

Dj Geek, Ya Nina dhe Ledri Vula kanë publikuar një bashkëpunim të mërkurën.

“Çka i bone” është titulli i këngës që kanë publikuar me videoklip.

Teksti është shkruar nga Elinel dhe Vula.

Kënga ka marrë rreth 45 mijë shikime në orët e para pas lansimit.