Showbiz

Japonia lejon transmetimin e filmit për krijuesin e bombës bërthamore

 

Filmi “Oppenheimer” i Christopher Nolan për krijuesin e bombës bërthamore dhe bombardimet atomike në Hiroshima e Nagasaki do të nisë transmetimin në Japoni më 2024.

Distributori i filmit në Japoni, Bitters End, të enjten bëri të ditur se filmi, i cili shqyrton telashet morale të J Robert “Oppenheimer” mbi rolin e tij kyç në sulmin e parë bërthamor në botë më 6 gusht 1945, do të transmetohet në vitin 2024, shkruan The Guardian.