Showbiz

Stallone nderohet për sukseset e “Rockyt”

 

Aktori i njohur botëror, Sylvester Stallone, është nderuar për suksesin që ka korrur me filmat “Rocky” të cilët i shkroi dhe i drejtoi vet, raportojnë mediat ndërkombëtare.

Stallone është nderuar me çelësin e qytetit të Philadelphias, pas 47 vjetësh të lansimit të filmit “Rocky”.