Showbiz

50 Centi sërish godet P.Diddyn

 

Televizioni “Revolt” është bërë arsyeja që reperi 50 Cent ta thumbojë sërish homologun Sean Combs, të njohur me emrin artistik P.Diddy.

P.Diddy është tërhequr nga drejtimi i televizionit amerikan për muzikë, “Revolt”, pas tri padive për sulm seksual, abuzim dhe trafikim. E këtë e ka shfrytëzuar 50 Centi, që po dëshiron ta blejë televizionin, raporton “Billboard”.