Showbiz

Tom Hardy njofton për rifillimin e xhirimeve për filmin “Venom 3”

 

Tom Hardy ka thënë pjesa e tretë e filmit aksion “Venom” ka rifilluar xhirimet tani që greva katërmujore e Screen Actors Guild ka përfunduar.

"Dua të ndaloj një moment vetëm për të falënderuar të gjitha skuadrat e deritanishme në udhëtimin nga V1 deri këtu, të gjithë aktorët dhe ekipin tonë fantastik - miq dhe familjarë, ne kemi bërë një rrugë të gjatë. Ka qenë dhe vazhdon të jetë shumë argëtues ky udhëtim duke pasur gjithashtu kthesa të vështira. Por, nuk është aq e vështirë kur të pëlqen ajo që bën dhe kur e di se ke material të mrekullueshëm dhe merr mbështetje nga të gjitha anët, të një ekipi të madh të rrethuar nga njerëz të talentuar dhe të pasionuar”, shkroi Hardy të premten në Instagram.