Showbiz

Butrinti dhe Era sjellin bashkëpunimin

 

Një bashkëpunim i ri mes artistësh shqiptarë është publikuar në mesnatë.

Butrint Imeri dhe Era Istrefi kanë sjellë këngën “Lonely”.