Showbiz

Performancë e fuqishme falas nga Christina Aguilera në EuroPride në Maltë

 

Flamuri me ngjyra fluturoi mbi Maltë për dhjetë ditë në shtator dhe mirëpriti 30.000 vizitorë nga e gjithë bota.

Christina Aguilera u ngjit në skenën e festivalit EuroPride 2023 në Maltë fundjavën e kaluar, në një koncert falas, e cila shënoi ngjarjen kryesore.